Pozdrav modelarima ,evo ja imam problem sa Pink stikom 10e .Kupio sam ovaj model od modelara sa foruma (ne zelim ime da mu pominjem ),i patim muke OD KAKO SAM GA KUPIO OD NJEGA, vec godinu dana.Prvo je vukao na nos da mu nista nisam mogao dok nisam utrimovao rep za stalno, mislim ne u voznji .E sad javlja mi se drugi problem jos veci .Model poletim normalno isteram ga visoko i ide donekle normalno dok odjednom u nekom od zaokretu jednostavno poludi ,UPADNE U KOVIT I VRTECI SE U KRUG PRAVAC NA NOS ,sve sam probao i pun gas sa palicom ka sebi mala reakcija ali nista ,stvarno neznam sta se desava sa njim .Ja sumnjam na servo sto bi naj realnije bilo ,ali nisam siguran posto funkcionisu ok, a i menjao sam ih jednom , ali nemora da znaci .A jos jedna stvar oko tih silnih muka sa njim bilo je dosta padova pa je prilicno otezan od lepkova i folije ima ga skoro 600grama ,ali kako moze nekad da leti bez problema .Ostalo nista nije prijemnik ide i na druge modele ,ESC je ok .Pa drugari modelari pomozite ako mozete .Pozdrav i unapred HVALA .