RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

HobbyKing problem

<< < (4/14) > >>

smel:
Hvala Vaciju na smernici, tu je dosta toga opisano...

--- Quote from: Vaci on August 11, 2015, 02:02:08 PM ---Ko je propustio temu o HK EU evo koga ne mrzi neka cita
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,14290.0.html

--- End quote ---

Koliko ja kao laik na temu transporta i carine shvatam situaciju, ostaje da eventualno napisemo neki dopis HK-u da utice na GLS da pakete za Srbiju salje preko PTT Srbija. Da li sam u pravu?

marko.jovanovic:
Nema tu nikakvog uticaja GLS ima ugovor sa AKS-om i to je to. Traži novac nazad i naruči sa global skladišta dolazi sigurno jedino ćeš morati da sačekaš da naša carina uradi posao pošto paketi dolaze u roku od 2 nedelje a ostalo je zadržavnje na carini.

pnedic:

--- Quote from: marko.jovanovic on August 11, 2015, 05:45:30 PM ---Nema tu nikakvog uticaja GLS ima ugovor sa AKS-om i to je to. Traži novac nazad i naruči sa global skladišta dolazi sigurno jedino ćeš morati da sačekaš da naša carina uradi posao pošto paketi dolaze u roku od 2 nedelje a ostalo je zadržavnje na carini.

--- End quote ---

Jeste da GLS ima ugovor sa AKS-om, ali mislim da je pitanje dana kada ce to da pukne jer AKS maltretira GLS sa budalastinama. Bar se nadam tome. Dalje, meni je posiljka stigla od GLS-a preko Poste, nije videlo AKS-a (srecom).
Dalje, iz global skladista putuje 3 nedelje a na carini se zadrzi 5-7 dana. Ako posalju preko signpost-a onda putuje 4 nedelje do Srbije.

marko.jovanovic:
Onda sam ja imao debele sreće da mi je sve što sam naručivao sa globala stizalo na kuću za 2 nedelje osim onoga što ide na carinu.

pnedic:

--- Quote from: marko.jovanovic on August 12, 2015, 11:08:32 AM ---Onda sam ja imao debele sreće da mi je sve što sam naručivao sa globala stizalo na kuću za 2 nedelje osim onoga što ide na carinu.

--- End quote ---

Ili ja baksuz pa redovno 4-5 nedelja

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version