RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

HobbyKing problem

<< < (12/14) > >>

panther:
Ma ok to znam :-)
Nego da li ja mogu nekom da se zalim ili da platim i cutim.

marko.jovanovic:
Žalbe primasamo uprava vodovoda.
Jeste da odlazimu drugu stranu ali danas sam postao vlasnik kuće.
Naravno uzelo se nešto kredita.
posle svih zavrzlama nekako smo došli do iste (procedura je trajala 3 meseca)
Ljudi moji do sada sam znao kako nas država vaćari na sve strane ali ovo je bilo par ekselans.
Što neko reče ČETIRI BANANE UMESTO ČETIRI OCILA!
Ovce su za šišanje bilo i biće DOVEKA U NAŠOJ DRŽAVI!
Tako da to što nam se dešava po carinama je mala beba kako se sistematski kidaju živci podanicima....

pnedic:

--- Quote from: panther on February 25, 2016, 08:36:59 PM ---Narucio sam tobu u vrednosti od 60evra preko eu skladista hk, roba je bila dosta na hrvatskoj granici, pozvali su me iz a2b expres logistike i rekli da paket ne moze da dodje u Srbiju i da im iskopiram i posaljem lk sto sam i uradio, jutros mi stize mail da he paket u Srbiji i da im popunim punomoc da oni zavrse carinjenje. Njihova usluga je 3000 dinara plus pdv i plus carinski troskovi ako ih bude. E sad ovde meni uopste nije jasno zasta ja njima placam sve ovo kad sam ja uredno platio transport hk-u?

--- End quote ---
Od koga ti stigo mail? Ko se to nudi za 3000+ din. Sta ako im kazes da neces. Obrati se carini i pokusaj da nadjes paket, tj gde se nalazi. Meni to lici na neke drumske pljackase, kojima bi trebalo pomenuti trzisnu inspekciju, policiju i sl.

stevapn:
Pitanje za one što kupuju iz HK, jel trebada se ima PayPal ili može nekom deviznom karticom i kojom.

Rale:
Ta je tema vec sto puta sazvakana.
Evo pravog resenja, da te ne bole glava.

http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,14953.msg109120.html#msg109120

Pozz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version