RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Skis?

(1/5) > >>

englez:
nasua sam ovo...

http://www.stenulson.net/rcflight/skikits.htm

izglede laku do pravi. sta mislis?

srpska posla:

Ove moje nisu lepe al odlično rade i sklepane su za 15 minuta,(work) od poklopca starog gramofona  par letvica i gumica i jednog prstena za osiguranje točka i dužeg šrafa (graničnik hoda).

These aren't  pretty, but functional.
To make these you will need: lid from an old HI-FI, some hardwood , pair of wheel collars, pair of long bolts (compatible with collars), and couple of rubber bands, CA glue and some   (work)

englez:
Dobro izglede, to je to.
Danas jacu probam, ali sa 'taildragger'    (res)

Nenad Miklusev:
Moje vidjenje skija na Lazy Bee, uradjeno danas, za sat vremena,

Skije su od stirena, plastike debele 2mm, dimenzija 20x5 cm glavne i 3x8 cm skija repnog tocka.

Isecene i obradjene u zeljeni oblik,

Stiren je meka plastika, koja se lako temperaturom obradjuje u zeljeni oblik , malo grejanja upaljacem, savijanja preko boce spreja WD40 i skije su gotove.

Nosac skija je drvena letvica 6x15mm, isecena u 4 komada, zalepljena super lepkom na poziciju pored glavnih tockova,

Posto je stiren plastika koja ne prima najbolje lepak, spoj je ojacan i vijcima od 2mm,

Ucvrscenje na tocak  je gumenim trakama, a kaci se na okrugle bambus stapice od 5-6mm, za raznjice,

Repni tocak je takodje dobio umanjenu verziju glavnih skija,

Stabilizacija polozaja skije u letu je resena gumenim trakama i zicom,

I na kraju, sve je dobilo jedan sloj sive boje, prajmer u spreju, radi zastite i lepseg izgleda,

Letna ispitivanja sutra, na Ceneju,

englez:
Evo moj, na avion "Frankenstein"

Neme sanse sa sutra, cekam delovi sa "franki"   (nene)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version