Dan je bio savrsen za voznju, prvi deo dana kada je bila slobodna voznja i same kvalifikacija staza je bila malo vlazna i za mene recimo novo
iskustvo i novi osecaj voznje po delovima staze gde je bilo malo blata.
Posle odvozenih kvalifikacija i rucka vozile su se trke prvo se vozila Truggy trka gde sam i ja ucestvovao i kasnije buggy trka.
Staza za obe trke je bila SAVRSENA, podloga na koju je dan pre posuta piljevina da bi upila visak vode se idealno zalepila i trka je vozena po
stvarno lepoj stazi i idealnim vremenskim uslovima i za modele i za vozace.
Voznja same trke je prica za sebe i po meni apsolutno poenta bavljenja ovim hobijem. Meni je bila ovo druga trka, u prvoj trci moram da priznam,
da mi se kocio kaziprst leve ruke, voznja 30 min u odredjenom ritmu i bez pauze je osecaj koji se ne moze opisati. Taktika kada stati dosuti gorivo
je dodatno otezavala celokupni dozivljaj za nas pocetnike ali i izazov kako sve to uraditi.
Ko nije probao a ima model koji mu stoji kod kuce je steta i za model i za njegovog vlasnika.
Naravno moram da se zahvalim Saletu vlasniku staze na gostoprimstvu, clanu SilverN na nesebicnoj podrsci oko sistema MyLaps (sistem za merenje vremena) i svim ostalim na zaista lepo provedenom danu.
U POSEBNOM DELU ZELIM DA APELUJEM NA SVE BIVSE, SADASNJE I BUDUCE VOZACE OVIH CAROBNIH SPRAVICA DA DODJU NA JEDAN OD
NAREDNIH OKUPLJANJA, DA NAS BUDE STO VISE JER TO TADA IMA DRUGU MNOGO BOLJU DIMENZIJU, DODJITE MOLIM VAS.
Secam se dana kada se vozilo na Galovici i kada je ovaj hoby bio u povoju da dodju na sada zaista odlicnoj stazi i tamo dostignu nivo adrenalina
koji su tamo imali.
Takodje pozivam nekog od kolega koji mogu to sve da snime i daju jedanu novu dimenziju cele price.
Mozda sam vas smorio ali vec dugo zelim da napisem ovo. A smaracu i dalje dok nas ne bude sto vise.