RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

KFM krilo od izoflora 6mm

<< < (3/3)

alzo:
Krilo je bilo bez elerona pa je teze za kontrolu ali sam izgleda promasio za debljinom krila i imalo je mnogo otpora... mmmm

sasadjuric71:
Alzo moja preporuka uzmi napravi model  FUNDER  ,na njemu sam ja naucio da letim .Lako se pravi, pdf plan imas kod Vlade RC avioni  .Sa tim modelom mozes da letis kako hoces i svakakve vratolomije da izvodis .Ako resis dobices svaki savet maksimalno od mene ,jer volim i ja da pomognem svakom kao sto meni pomazu ljudi ovde sa foruma .Ali samo ono koliko ja znam iz mog iskustva  ,ne lupetam ono sto ne znam. Evo linka za sve pocetnike .
http://www.rcavioni.com/rc-avioni/projekti-uradi-sam-aa/26-funder-and-lightning-avion-za-poetnike

alzo:
Hvala pogledacu  (pijemo)

mad_mangod:
Ja sam napravio letece krilo od kfm4 samo sam ga lepio iz 3 dela nisam ga savijao. Ispalo je lepo ali ga nisam jos probako kako leti.

sasadjuric71:
Ma ok, ja mislim ako se odradi kako treba posebno ojacanja ,a ne oteza se previse da mora da bude dobro. Meni se svidja ALZO sto mi je predlozio plan jedrilice BLU-GUPPY  i gledacu da odradim taj model bas mi izgleda super i sama procedura izrade celog modela . ()-() ()-() (<--) (<--)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version