RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

3DP MINI

<< < (11/25) > >>

drjack:
A ne ne, ja već imam jednu titulu direktora, a modelarenje mi dodje kao odmor od stresa.
Tošu za direktora!

Nije reklama ali, onaj ko pazari  njegovu Citabriju ili Spacewalkera koji su trenutno oglašeni, napraviće jako dobar posao.  A uz svaki model će sigurno dobiti i najbolju neskaficu sa sladoledom (<--)

drjack:
Danas na 13 -ici model je uspešno poleteo. Zbog velike avijacije napravio sam samo jedan let od 10 tak min.  Model lepo leti vrlo je osetljiv na komande i jako je brz  u valjku. Nisam ubacio nikakva dodatna podešavanja na stanici, sve cista manuala sa full otklonima dok ga probam. Ipak motor koji sam ugradio  Turnigi 2830 u kombinaciji sa 3S baterijom i elisom 9x5 apc je preslab za njega. Leteo sam ga bez kapotaža koji još nije gotov pa i to utiče na njega jer je vekliki čeoni otpor.
Probaću ga i na 4S, i drugim elisama  ali mu već spremam jači motor. Takodje treba da stignu novi Blue Bird servoi. Iznenadjen sam kako lepo reaguje  sa trenutno ugrađenim HTX 900.
Inače model sam poleteo sa trave i sve je proteklo ok. Naš drugar Aca Djordjevic je zakazao sa snimanjem, tako da ćemo sačekati sledeće druženje za prve snimke .

grebic:
Sve cestitke za model... Uzivo je mnogo lepsi :mhm
Zakasnio sam na prvi let, ali je izrada vrhunska. Da dugo sluzi (<--)

drjack:
Model  je danas opet leteo. Iako sam dobio 3536 motor na probu, zadržao sam se na starom jer su mi u medjuvremenu stigle 4S baterije od 1300 milija, pa sam prvo to isprobao. Umesto 8x4 APC stavio  sam  10 x 5. Ovo je dobitna kombinacija. Model leti fantastično, sada ima  dovoljno snage, sa manje od pola gasa leti pravo. Penje jako brzo, okreće takoreći u mestu, Za današnju probu sam mu otklone smanjio skoro za pola, dok se ne opustim. Malo sam se zaneo pa sam sa prvom baterijom, leteo čitavih 15 min. a sa drugom  mi se ugasio motor jer sam preterao. Ipak sam uspeo da ga dovucem i spustim na igralište. Evo par fotki a biće  i film čim ga dobijem.
Sta reći osim da  završavam  jos jedan kom.  Taj ima veci horizontalac i neka ojačanja ali generalno će biti  lakši od prvog. U njega će ićii bolji  blye bird  servoi koji su mi takodje stigli, a na ovom ostaju do daljneg HTX 900 koji su za sada odlični. Kapotaž još nije gotov , radi se alat za vakum...

pnedic:
Gde si ovo bio ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version