RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

3DP MINI

<< < (14/25) > >>

djordjevicaca:
Mnogo bolje leti nego prvi put!  :)aplauz

Odlično urađen model, svaka čast!  (res)

drjack:
Da sada leti odlično, napravio sam i prošli vikend 5 letova.

Evo ga još jedan 3DP MINI iz moje radionice.  Kada su mi stigli novi servoi, po dimenzijama primetno manji,  i lakši nego HTX 900 , rekoh što sada da budžim servoe i raskopavam krila i trup na gotovom modelu. Lepo ću da napravim još jedan model. I evo sada je već skoro sve  tu,  osim poklopca kabine, njega cu završiti čim izvakumiram novu kabinu. Tako ću imati 2 kom. za u gepek, pa kada se jedan olomi tu će biti zamenski model.

Kod prvog modela sam prilikom gradnje odmah primetio da mu je trup u korenu krila poprilično slab i lako lomljiv, pa iako se tu nalaze dve letvice od balze 6x6. Moze se zameniti  bar jednom lipovom  istih dimenzija,  ali sam ja ubacio karbonsku kvadratnu cevcicu koja je dosta lakša i rekao bih čvrsca.

Na  prvom modelu sam izbušio rupe i provukao ih i zalepio,

i isto uradio i na novom modelu u fazi gradnje.

Razlika je i u pokretnom delu  horizontalca, koji je nešto veći kod novog modela.

alzo:
 :)aplauz...sta da ti kazem, tebi je izgleda lakse da napravis avion nego meni da kokice u mikrotalasnoj  8)  ()-()

drjack:
Zoki,  okani se kartona, to si odavno usavršio  i navali na balzu, vidis da nije teško. (<--)

uros2002:
Pozdrav,

Odlican model i odlicna izrada. Pocinjem sa pripremom za zimu da napravim jedan ovakav. Sigurno losile odradjen od tvog ali cu se truditi.

--- Quote from: drjack on November 28, 2015, 03:17:33 PM ---Zoki,  okani se kartona, to si odavno usavršio  i navali na balzu, vidis da nije teško. (<--)

--- End quote ---

Slazem se da se okane karton pene i predje na Balzu. Nije to tako komplikovano samo sporije i pedantnije mora da se odradi. Dok se malo ne oslobodis i krenes.

Odlican avion.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version