RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
Suhoj SU37 VELIKIH DIMENZIJA izoflor 6mm
IvanGrozni:
Ovde imaš o njemu:
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,3354.0.html
Imao je mnogo uspeha i padova. Tako da je leteo sve dok ga lepak od prepravki nije otežao.
Inače taj model sam leteo bolje i lepše nego EasyStara.
Pošto će motori biti na zadnjem delu, razmisli da postaviš sklopive elise. Naime kada model sleti postoji velika verovatnoća da će elise udariti u zemlju i oštetiti nosač motora. Neće oštetiti špre već izoflor na koji je aj šper nalepljen.
trivajuve:
Pozdrav.Sale ti motori su, ako misliš da koristiš dva komada-super.Ja koristim takav na raptoru 130%(shumate) koji je težak 1.1 kg, naravno jedan komad, sa apc 9x6 i esc 50a.Prava mera i leti sa dosta snage.Raptor je na našim N.S stranicama pa možeš da vidiš kako je otprilike napravljen.Sve najbolje...
sasadjuric71:
Da sklopive elise dobra ideja o tome nisam razmisljao,samo koliko su one efikasne kod puser sistema .Jel mogu da daju potisak kao kad vuku posto su namenjene za jedrilice .Pozdrav i tebi druze (trivajuve) ,interesuje me koju bateriju koristis za taj motor na 9x6 elisu.I kako rece jel ima bas dosta snage sa tom elisom ,posto na testiranju sa 10x6 elisom treba da ima potisak 1,7 kg ,420w ,ali ce vuci dosta struje zato pitam za bateriju.
trivajuve:
Koristim Rino 2250 25c bateriju(mogla je i veća) i sa 9x6 praktično mi poleće iz ruke sa malo asistencije, pošto motor ima veći potisak nego težina samog modela,negde oko 1,3 kg a sa 10x5 apc sam dobijao nešto oko 1,5kg sa 20c baterijom.svojevremeno sam napravio su-37 rcfoamies oko 135%,isto taj setup samo sam koristio 9x5 apc sport na 900gr težine i bio je praktično prejak pa sam koristio 8x6 apc sport da malo"smanjim doživljaj"to je bio pogodak i baterija duže traje.Inače Su platforma je super stabilna i jako se lako leti.Napravio si odličan izbor modela samo ako imaš čime da prevezeš toliki model do piste jer ja sam se baš zbog toga zaustavio negde na oko 130% planovima.Srećno sa izradom. (<--)
sasadjuric71:
HA pa u tome i jeste problem velikog modela ,letim na 500metara od kuce pa mi to nije problem ,a poletace mi iz ruke bice malo rizicno zbog elisa ali stacu piste nemam samo livade i njive su mi na raspolaganju .Nasao sam negde na netu tip napravio mislim da je f15 i napravio drzac za ruku odozdo da bi ga izbacio iz ruke .Pa cak i video sam gledao polece ga bez problema ,ali ima jak setup vidi se .Ali sa elisama nema zezanja .Kazes koristio si sa 10x5 elisom bateriju 20C ,PA TO MI OLAKSAVA STVAR JER IMAM VEC TE BATERIJE OD 2200mah.Hvala puno si mi pomogao u vezi dileme sa motorom . :)aplauz :)aplauz :)aplauz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version