ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Moze li ESC od 40a za ovaj motor .

<< < (4/7) > >>

sasadjuric71:
Viper prvo tebi da odgovorim ,u pitanju je SU37dzet model duzina1,5m sa 110cm raspona krila, tezak sa setupom 2,5kg,imas sve gore gde su elektro dzet modeli .Pa naravno da citam i mlogo toga sam naucio sa ovog foruma ,a naravno da kao i svaki normalan covek prihvatam ono sto meni odgovara .A forum je za to da bismo nesto i naucili a ne da se raspravljamo ,a temu sam pokrenuo jer imam dva ESC 40A ,da nabavim po povoljnoj ceni,a normalno ako mora nije problem nabavicu jace i resena stvar .
Igore ok video sam tvoj snimak  i verovatno cu da nabavim jaci ESC . (pijemo) (pijemo) (<--) (<--) (<--) (<--)

Viper:
Nabavi i jaci motor.
Ako je 2.5 kila, dzet kako kazes, onako odokativno mislim da je slab motor. Mozda ce neka racunica da kaze drugacije, ali ja opet na osnovu iskustva mislim da je malo.

sasadjuric71:
Ne jedan Viper vec ide sve duplo ,dva motora ,dva esc ,dve baterije po 2200mah .Samo model je oko 1,5 kg plus setup skoro 1kg . (<--) (<--) (<--) (<--)

trivajuve:
Evo informacija što se kaže iz prve ruke.NIPOŠTO taj motor sa tom elisom i esc 40 a.Zašto-zato što će ga pregrejati i esc ode dovraga.Koristio sam taj motor i još uvek ga koristim kao što je Igor imao prilike da uživo vidi na mom raptoru.U vreme kad su temperature nešto veće a samim tim i hlađenje nešto slabije esc pregori iako je po katalogu "burst" iznosio čak 50a a nominalna vrednost je 40a.Moguće da je možda brend u pitanju(skywalker)ali svakako NE.čak sam koristio 9x5 elisu.to se desilo letos kad su temperature bile znatno veće ali leti se i u tim danima svakako.Sve najbolje. (<--)

trivajuve:
Znači minimum za taj motor 50a.Ja sam uzeo u rc Avionima Birdie esc 50a izvrnuo vodove za vodeno hlađenje pošto su na navoj i termobužir "otvorio" na leđima hladnjaka da ima bolje obstrujivanje vazduhom.Koju nijansu je teži ali esc radi posao.Pozdrav.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version