E ovako, pre neki dan sam kupio jedan old school monster truck u fabrickom stanju u pitanju je Tamiya Wild Dagger 1/10 sa 2 motora i metalnim prenosom
kaze vlasnik da ga nije puno ni vozio msm estetski nike nigde lupan kao nov izgleda samo sto mu je stojao nekih 6 7 godina pa je baterija otisla u aut
i vidim da je napravljen od kvalitetnog materijala planiram da ga malo renoviram
inace ima neki stari esc sa samo 3 brzine koji kontrolise servo u stvari ma smejurija
a ni brzinom nisam bas ocaran posto sam svojevremeno vozio uglavnom nitro modele al sad bih radije elektro (mnogo su cistiji i mnogo manje zajebavanja oko njih).
Jedino sto valja je karoserija i neki futaba daljinski i prijemnik ddoduse s palicama mada i njega planiram da zamenim pa evo ako neko hoce da se menja za njega treba mi bilo kakav daljinski i prijemnik samo da je u obliku pistolja s tockom i nek mu je domet preko 100m
E sad ovako posto je on prilicno cvrst a i imam sa strane nekih para da ulozim u njega radi dobre zabave zanima me ako bi neko mogao da mi pomogne da nadjem neki najbolesniji setup za njega tipa 2 brushless motora(sto jaca i sa sto vecim obrtajima), esc (ili u ovom slucaju 2 komada posto ima 2 motora ne znam kako to ide) i neki 3s lipo da gura sve ovo bez problema
Eto ako neko hoce da pomogne nek izvoli pa da organizujemo neko druzenje i skakanje uz pivo
Evo i nekih slika