Hvala Zajko, sve što si rekao je tačno. Jeste, dolazi zima, pa onda malo "maštanja".
Loše sam se "odrazio", ne mogu ti mali RC auti da zamene one velike, naravno, ali čini mi se da su mnogo jednostavniji za "trkanje" od velike braće, bar što se tiče staza, organizacije, održavanja, troškova...
Ono što je Kyosho dobro napravio je da postoji veliki broj karoserija, pa trke mogu biti"tematske", Le Man, F1, obična kola, GT...
Nažalost, u pravu si, kinte nigde nema i samim tim suma od 150 - 200 evrića mnogima je astronomska.
Opet, sa druge strane, ogromna većina, čak i modelara, nije nikad videla a ni probala ovako nešto.
Ja sam davno imao 1:10 RC kola (Mercedes DTM), vozao ih sam na parkingu, bez trkanja, ono na štopericu, pa je stalno trebalo nešto da se popravlja i menja.
RC kola, sve ukupno gledajući, koštaju drastično skuplje od recimo RC aviona iako na prvi pogled to ne izgleda tako.
Ovi Mini Z autići, imam utisak, ipak pružaju dobro zezanje, jer sem početne investicije, više skoro da nema troška, sem ako se počne sa ozbiljnim trkama, pa se stvar otme kontroli...
Kako god, razmišljam da kupim dva Mini Z auta, fala bogu, mesta ima, tako da možda bude neka stazica.
Ako se neko iz Sente "primi", super, ako ne zezaćemo se mi familijarno.
Šanse za bilo šta ozbiljnije su male, znam, ali dok se ne proba, neće se znati da li ima ili nema nade za ovako nešto.
Videćemo...
Da li ima neko ovde kod nas Mini Z kola na prodaju?