RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
slobodan izbor jedrilice
aerofly:
Super je ovo..koliko te posao odvlaci i neda nikakvog vremena grabis ti ovo velikim koracima :jaki: :)aplauz
Fotke su super nesto sam i uzivo video svaka cast.. vidim da cemo morati da realizujemo jedan veliki zajednicki projekat (<--)(pijemo)
dejan_ts:
Vreme cini svoje a ujedno i ja poradim kad kad nesto
U daljim radovima na jedrilici resio sam da napravim tj sacinim nove vertikalne i horizontalne povrsine
Vrtikalni stabilizator je odradjen u konstrukciji sa plankom od 1mm i ujedno kormilo pravca na isti nacin (bice slicica pa se moze sagledati )
Sto se tice horizontalca tu sam resioda malo da se isprobam u toj novoj suludoj karbon tehnici ( bice slicica pa se moze sagledati)
Kratak opis radova za oba
Vertikalac i kormilo radjeni na laseru ,napadna ivica ,srednje ramenjace i izlazna ivica ,plus rebarca ,profil uzet posto je to vec pomodarstvo pa ajde i ja HT 12 i HT 14 naravno skinuti sa Profili V2 progama pa obradjeno u Corelu
Nema crteza nema plana ali se slaze sve u vazduhu i na svom mestu ,bilo je povuci potegni da nse ne izvitoperi nesto oko tog rada ali dobar majstor i neka primitivna logika nije doslo do toga,spajanje dve povrsine staticnu i pokretnu uradjeno sa dve sarkice , ukupna tezina hompletnog vertikalca 10g
Horizontalac je radjen gledajuci razne nacine na youtubu i slika sa googla kako to drugi rade od karbona pa resih i ja
Na laseru secena rebra ,profil je HT 22 i HT 23 ,da naponemem rebarca su od 1,5mm
Takodje i za vertikalac
Srednja ramenjaca je od Karbona fi6 / fi5 na nju nanizana rebra i ulepljena henkelovim super lepkom ,izpazna karbon 3x0.5mm , nabadna ivica od balce 4x4 i zalepljen list karbona 0.1mm
Ostalo ce sve iz slicica da se uvidi i dagleda
dejan_ts:
Vertikalac pa slicice
dejan_ts:
Pa plank na njemu
dejan_ts:
Horizontalac
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version