ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Prekid rada motora

<< < (3/3)

Boban:
Sinoc sam probao test sa brushed setapom   do 300metara sve radi super    Na uputstvu sam procitao da ESC mora biti udaljen od prijemnika i antene da nebi pravio smetnje a meni  ESC stoji tik uz prijemnik   Jedan modelar mi kaze da stacionarne baterije  12v 7ah za UPS koju ja koristim  nema dovoljnu amperazu-- snagu   kao sto imaju Lipo baterije i da je to problem Danas cu probati sa klasicnim starter akumulatorom od 120 ampera za skutere     

Vaci:
sad sam zbunjen..... mozda je najbolje da slikas ti to, snimis, pokazes sta je to, kakav je to sklop. Ako hoces naravno, ako ne onda nista.

rajker:

--- Quote from: Boban on February 18, 2016, 12:59:15 PM ---Na uputstvu sam procitao da ESC mora biti udaljen od prijemnika i antene da nebi pravio smetnje a meni  ESC stoji tik uz prijemnik   J

--- End quote ---
Ja sam se uverio(doduse na avionu) i to vec dva puta na svoju stetu da esc i prijemnik jedan pored drugog moze dovesti do gubitka signala.Dva puta sam oborio avion tako da na tren izgubio signal,,(a posle kad se vrati nema spasa pogotovo kod brzih aviona)i na karaju se ispostavilo bas ova greska.Otkad sam odvojio esc od prijemnika maximalno sto je moguce,nikad vise nisam gubio signal.Evo jedan od tih kobnih gupitka signala.......

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version