Možda nije lep i pedantan kao Dragančetov (@drjack) ali je ovaj moj Ready To Fly. Tj, da probam da poletim i sletim kako valja
Juče sam sa punom opremom čekirao težište (CG) i ubodoh ga iz prve ! Nikakve dorade nisu potrebne. Težište sam podesio tako što sam battery pack ubacio u prednji deo, ispod kabine omogućivši da mogu da pomeram baterije +/- 10 cm napred nazad. Prvobitno kako sam ih stavio i postavio na "test" alat, bilo je "ja tu ništa ne bi diro".
Težina modela pred poletanje je 1985 gr (dve kile). E sad, u te dve kile ide 400gr baterija i recimo 100-njak grama točkova. Dakle sam model je oko 1,5kg obzirom na raspon krila od 1,5m, možda i nije tako katastrofalno. Mislim da sam merio potisak njegovih motora i da je bio oko 700gr sa 10x5 propelerima. Elem, videćemo na terenu kako se motori nose sa ovom težinom.
Za baterije sam odabrao dve Rhino 3S 2200mAh 25C baterije (nove). Nešto sam ranije razmišljao da pazarim jednu 3S od nekih 5000+ mAh ali do sad nisam našao dobar deal. Možda ta jedna baterija bude lakša od ove dve (mada čisto sumnjam) - nisam gledao odavno pa nemam pojma. A i isporuka robe sa Alliexpresa ili sa HK u zadnjim mesecima - jednostavno ne postoji (bar za mene). Čekam neke stvari više od dva meseca (piše da su u Srbiji al ih nema nigde).
Danas priključujem baterije na ESC-ove i testiram elektroniku (ono što je od ranije pripremljeno). Koristim 8 kanala na prijemniku: vertikalac, horizontalac, levi eleron, desni eleron, desni motor, levi motor, usis vode, ispust vode. Eleroni umiksovani da mogu biti flapsovi, i dodatni mix za kontrolu broja obrtaja motora (levi/desni) pri pomeranju vertikalca (za zaokretanje dok je na vodi).
Evo slika (ostalo mi još da nalepim "registracioni broj" na njega - nešto što nema veze sa realnošću, al i Srbija nema zvaničnu Canadair vatrogasnu brigadu, pa evo sad sam ja dodao jedan