RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Veliki modeli od izoflora

<< < (2/9) > >>

bjanko:
Taj od 3 mm nisam video jedino ovaj od 6 mm ali taj bi mi dobro dosao kao oplata na modelu mmmm , videcu da ga potrazim negde

sasadjuric71:
Ja sam sve modele pravio od izoflora ,pa cak i onaj veliki model sukhoj su 37 ,i svi modeli lete fantasticno ja sam prezadovoljan ,a kome smetaju stiroporci nemam nista protiv nek pravi modele od balze .Imam i modele od balze i posteno da kazem vise mi se svidjaju stiroporci ,od same tezine modela pa do popravke u slucaju pada. :mhm :mhm :mhm :mhm :mhm :mhm

marko.jovanovic:
Galerija podova ima izoflor i od 6 i od 3mm
Još jednom ponavljam kada se izmu dve ploče od 3mm i zalepe dvostranom trakom ali onom najtanjom dobije se materijal koji je žilav i izdržljiv poprilično.
Ja sam dvostranu traku nalazio po kvadratnom metru u sitologici u BG-u može se uzeti koliko vam kvadrata treba i zgodna je baš za te slučajeve. malos e doda na težini ali je zato elastičnost i izdržljivost fantastična.
U svakom slučaju lakše je od karton pene od 5mm a bolje i imate onako obe glatke strane...
Takođe  u sitologici postoji pravi depron ali samo od 3mm.

bjanko:
Hvala drugari na informacijama ovo sto sam gledao po internetu bas bas me zainteresovalo.Ja sam ovo platio oko 1000 dinara i ima 6 m2 i mislim da se dosta toga moze napraviti.inace poceo sam jedan zanimljiv model ali otom potom slike slede naravno od deprona (<--)

alzo:
Ja sam u Tosinom bunaru kupio neki turski koji je gladak sa obe strane, doduse ima godinu sigurno, mozda ga jos imaju i prodaju na komad

http://www.floorhouse.rs/sr/prateci-materijal/podloge/izo-podloga-xps-5mm/1089

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version