RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

Mig-29

<< < (7/12) > >>

vlada-r:
Sta nije uredu sa motorom kad treba da pravis zeger ili neki drugu stoper, sta imas u planu da koristis kao setap za model?

zdravkovic novica:
D.vece svima, nabavio sam drugi motor. Jos malo vremena i...idemo na livadu. Hvala Vam ljudi na dobrim savetima. Sto bih rekao Sloba, hvali se kuci. Poz...

zdravkovic novica:
Vlado dobro vece, motor cudno radi. Kao da negde kaci, ali se to nevidi na namotajima ili magnetima. Mislim da je osovina u pitanju. Od setupa, ono sto imam pri ruci. Neke rely i turnygy servoe, esc hobyking 30A, motor riccs  2822 1200kv, bateriju turnygy 3s 2200mAh. Kako ti izgleda ovo sto mislim da ubacim u avion? Poz...

sasadjuric71:
Ne treba vise da ti pricam rekao sam ti koji motor u mig 29 da stavis ,minimum 1900kv ,semica elisa ,i to je slabo .A TI SE ZEZAJ bas me briga . :mhm :mhm :mhm :mhm :mhm :mhm :mhm :mhm.

vlada-r:
Nisam primetio da u nekim prethodnim postovima pise kolike su dimenzije modela, koliko je predvidjeno da bude tezak? Gde je planiran da bude motor, da li je fiksni ili pokretni? Vrlo malo kljucnih informacija ima, da bi na osnovu njih odabrao prave komponente i dobio prave savete.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version