RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

Mig-29

<< < (9/12) > >>

zdravkovic novica:
Deki da li dolazite sutra?, ja cu malo poraniti oko 09h, posto radim drugu.

zdravkovic novica:
Dobro vece Vlado, izvini sto malo kasnim sa odgovorom. Avion je duzine oko 90cm, raspon krila 80cm. Motor ide pozadi i fiksiran je. Za tezinu nemogu nista da ti kazem, jer tu informaciju neznam. Radim poonome kako mije preneo Sale. Mozemo da pitamo Saleta da nam kaze ako zna?.

uros2002:
Novice,

Dolazim izmedju 11:00 i 11:30

Nadam se da ces biti jos tu.

sasadjuric71:
Osovinu kako sam ispravio obijasnicu ti, a avion sa setupom treba da bude izmedju  700 i 800 grama sto laksi to bolje .Pri izbacu iz ruke dizi to pravo gore sto vise u visinu da bi se oslobodio sto se voznje tice i trimovanja  .Moja preporuka neko iskusan da poleti prvi put ,ne ponizavam tebe vec ima iskusnijih koji mogu da iscupaju letelicu u slucaju da krene nesto lose ,posle je sve lako .Sletanje uz vetar maltene moze da lebdi polako i sletis bez problema samo opusteno.Za avion i heli sam cuo rekao mi Dejan,  a imao sam mlogo obaveza zato se nismo culi ,ali to nije izgovor cucemo se . (<--) (<--) (<--) (<--) (<--)

vlada-r:
Nisam pravio 29-ku pa mi je ta dimenzija malo cudna 90*80, malte ne dodje u kocku? Pravio sam suhoja koji je duzi a uzi od tvoje 29-ke.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version