RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

Stearman Pt-17 Kaydet - 3D LabPrint

<< < (11/11)

varadero:
Odličan let.
Ja još nekako nemam povjerenja u 3D printane modele, imao sam na posudbi 3D printer (jeftini kineski), malo mi je to sve...neprecizno, krhko mi djeluje. Ali kad vidim ovo tvoje, vjerujem da u tome ima budućnosti.

Gabor:
Hvala @presko, hvala @varadero

Prednosti ovih modela, pogotovo ako vam stize u kit-u, da za jedno prepodne moze da se sastavi bez poroblema. Činjenica, neke stvari treba malo drugačije raditi, ali svaki modelar već ima toliko iskustva da to reši bez problema. Svaki iskusan RC pilot moze da leti ovaj model bez problema. Naravno, treba da se obrati paznja da sa kakvog terena polećete, slećete model i neće biti nikakvih problema. Generalno, svaki model koji padne, teško prolazi bez lomova, tako i ovaj. Ali pošto se modeli prave da bi leteli, a ne da bi padali, samo pozitivno po tom pitanju i trebalo bi da bude sve OK  (<--)

Sledeći model je P-38 kojeg sam već počeo raditi, ali o tom modelu u drugoj temi  ;namig

Stanko BG:
Baš lepo što si ispratio svu ovu novu tehnologiju, Gabore. Svaka čast. Sa uživanjem sam čitao tvoj post i dobio odgovore na neka od pitanja.

Svaka čast... Kad sam radio u Omanu, moj gazda je tamo imao 3D printer, ali veoma malih dimenzija, američke frime MAKER BOT. Uvek sam se borio sa filamentom koji bi prestao da ide kroz grejnu glavu. moram priznati da me je sprava nervirala. Trebalo je da pravim neke modele jahti i igračke za crnog Arapina...

Zanimalo me je kakva su iskustva prilikom izrade RC aviona.

Srdačan pozdrav, Stanko

Gabor:
Par fotki sa RC AIR SHOW 2018. Model je lep i u vazduhu.

marko.jovanovic:
 :)aplauz Model je jedan od najlepših da dodam tu još i f4u, spitfire, FW190....

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version