Pa za sada bih je koristio u rekreativne svrhe, eventualno u buducnosti da uzmem neki gopro pa da se igram malo...za sada mi je bitno samo da poleti
E, vidis, ja sam tu napravio gresku, ja sam posao od rxtx-a, onda sam uzeo cc3d i motore kao zadnje.
Uzeo sam ove motore (nadam se da nije problem ako okacim link na forumu)
http://www.ebay.com/itm/291931908522?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITKako si mi ti objasnio, ovi ESCovi imaju BEC, tako da mogu da napajam plocu sa njima
Stani, a jel ima neki poseban mod da bih aktivirao "burst" ili je to cisto koliko povucu struje dok se magnetno polje stabilizuje u motoru itd?
U sustini bih isao sto jeftinije da prodjem, posto je ipak prvi kvad, pa ne bih da forsiram nista, neka poleti on meni samo i ja sam zadovoljan. Mislio sam da uzmem neku 5$ fpv cameru od 700ttl-a, i na
nju da nakacim 600mw 5.8g predajnik sa onim malim OSD-om (kao kockica izgleda, bas je najmanji koji sam nasao). Takodje bih nakacio GPS sa kompasom na CC3d koji bi me kostao dodatnih 15ak $. U sustini sve bih ja to modularno
Sto se baterije tice, na osnovu ovoga sto si mi rekao, mogao bih da stavim 30c 3s 11,1v baterije? ili da izaberem neke sa manje C ratingom. Takodje, da ipak uzmem onaj PDB sa konverterima i imam stabilnih 5v, posto ne znam koliko sva ta dodatna masinerija (kamera, osd, fpv predajnik, gps) vucu dodatne snage, pa ne bih bas da opterecujem ESCove?
U sustini, mozda sam se zaleteo za cc3d, ali to je samo zbog toga sto sam procitao prilicno dosta komentara na netu, pozitivnih oko njega. Sto se tice motora i ESC-ova, uzeo sam ono sto su kinezi zapakovali zajedno, tako da kontam da se podrzavaju medjusobno, cim idu u paketu zajedno
Edit: Ok, sada npr da uzmem ovu bateriju:http://www.ebay.com/itm/11-1V-3S1P-5000mAh-30C-Lipo-Rechargeable-Battery-For-RC-Helicopter-Airplanes-Car-/132196145317?hash=item1ec78118a5:g:9hwAAOSwurZZHWLr
Sto znaci 30Cx5000mah=15000:1000=150A struje ova baterija moze da daje. Moj dron vuce 120, jel bi mu bio problem ako mu stavim ovu bateriju, posto on ce da povuce koliko mu treba, ne onoliko koliko sipa baterija u njega, jel tako? Dakle ova baterija je ok (
) I da se razumemo, uzimam jeftine delove zato sto mi je prvi dron, pa cu kasnije kada vidim kako i sta da poboljsavam deo po deo