RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

E-FLIGHT PA 20 PACER 10e

<< < (5/8) > >>

drjack:
Obzirom da model ima 2 servoa u svakom krilu prelemio sam sve zice servoa i ubacio muske i zenske redne  konektore,  radi lakseg montiranja modela na livadi. Flapsovi nece ici na Y kabel vec svaki na svoj kanal prijemnika. E-Flight je ostavio rupe za provlacenje zica sa krila u donji deo trupa, tako da nije bilo potrebe za busenjem novih. Kabina ima bocna stakla koja se na kraju lepe i kasnije intervencije oko zica nece biti moguce bez razlepljivanja istih..

dejan_ts:
za ove redne konektore gire u krilu sto si postavljao ,moji klinci modelari cu imali problem kod F1A te im je stalno drnao servo i nekad je oatajao bez kontakta ,resili su problem razmetanjem iglica kao kad pogledas zubice na testeri ,tako su i oni po vrslo malo i naoravili dobar kontakt,samo savet ne bih zeleo a ni voleo da se tom prelepom malisanu desi nesto sto ne bi trebalo

to sto ti je sada model u tezistu to je jos i plus ,sve stavljas u tesiste i miran si i sa tezinom i sa balastom

ako hoces bas da proveris  ugao motora onda uradi ovako ,prost postupak

uzmes letvu i stavis je na donjaci horizontalca ,to ti je baza i osnova ,naspram te li ije tj horizont tj osi trupa premeravas sve ostalo ,ugao krili od 0° do +3° za dubinu krila,ugao motora -2° na dole,-2°na desno u pravcu leta

ovo je neka osnovica u modelarstva

za modelcic  (res) (res) (res)

nadam se da u skorasnjem vidjanju

drjack:
Malo čičak trake i savijene iglice na onektorima i problem rešen..

ivanmagd:

--- Quote from: drjack on February 12, 2018, 11:14:27 PM ---Obzirom da model ima 2 servoa u svakom krilu prelemio sam sve zice servoa i ubacio muske i zenske redne  konektore,  radi lakseg montiranja modela na livadi. Flapsovi nece ici na Y kabel vec svaki na svoj kanal prijemnika. E-Flight je ostavio rupe za provlacenje zica sa krila u donji deo trupa, tako da nije bilo potrebe za busenjem novih. Kabina ima bocna stakla koja se na kraju lepe i kasnije intervencije oko zica nece biti moguce bez razlepljivanja istih..

--- End quote ---

Nabavi krimp kljesta za male CG konektore, ja sam ih kupio sa HK i kostaju ljutih a definitivno najbolje iskoriscenih 13 dolara
Sve ostalo imas u Kelco-u od pinova do kucista i letvica...

Crveni Baron izgleda odlicno!

Pozdrav!

drjack:
Druze ja sam to vec sve polemio i ubacio u termo buzire, nema brige. Ostali samo krajnji konektori od servoa ako koji rikne u eksploataciji da lakse zamenim.   a konektori jesu  iz Kelka.. ;namig

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version