RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

Letece krilo Divinity II

<< < (3/5) > >>

mracni:
Sto se tice narednog sloja , ocrtao mesta za svu elektroniku I skroio rupe .
Nakon toga izoflor pricvrstio trakom da se uverim da je sve na svom mestu …
Slika 46-47

Odozdo na zavrsnom sloju napravio kanal  za servo zice , to je bitno uraditi da nebi bilo otpora tj pretiskanja pancira izoflorom … Slika 48 (zuti izoflor)

Tek nakon tih radova sledi lepljenje zadnjeg sloja …
Slika  49

Jos jedinu izmenu koju sam napravio u odnosu na original plan to su krajevi krila ,cisto estetski. 
Slika 50

mracni:
Posto su svi potrebni delovi ulepljeni , presao sam na obaranje napadne ivice krila …
Slika  51-52

Sto se tice baterije necu  pisati o dimenzijama posto to zavisi od vase baterije … Objasnicu postupak ugradnje , isti je za bilo koju bateriju …
Prvo sam postavio bateriju na zeljeno mesto , ocrtao I napravio rupu za istu .
Slika 56

mracni:
Zatim sa donje strane krila postavio sper plocu , nacrtao zeljeni oblik I krenuo u seckanje iste …Slika 57-58-59  Ta sper ploca menja zadnji  sloj izoflora koji bi trebalo da ide po planu …
Oborio prednje dve ivice spera .Slika 60-61-62

mracni:
Od raznjica napravio 3 tipla duzine 20mm  , postavio sper plocu na mesto gde cu je kasnije ulepiti , pricvrsto je trakom I napravio 3 rupe za tiplove .
Onda okrenuo  kompletno krilo I olovkom iscrtao mesto za bateriju tj.cicak traku.
Slika 63

Nakon toga skinuo sper plocu I zalepio cicak traku na ocrtano mesto ,premazao belim lepkom I montirao tiplove. Tiplove nakon montiranja ulepio super lepkom da se nebi pomerili dok se beli lepak stegne .
Slika 64-65-66-67-68

mracni:
Na samom kraju treba namontirati Vinglete(difuzore) .
Prvo sam raspom obradio krajeve krila da budu idealno ravni I paralelni, obelezio sredinu na vingletama i krilu , napravio po 2 tipla 20mm duzine od raznjica I sve to ulepio belim lepkom .

slika 69-70-71-72-73-74

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version