RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Ima li neko klesta za krimpovanje servo konektora

(1/4) > >>

pnedic:
Kao iz naslova: da li neko u BG ima klesta za krimpovanje konektora za servo - na pozajmicu (tj dosao bih da za 5 min to odradim).
Sinoc sam se kao kreten zaj... sa lemljenjem i na kraju vise pokvario nego sto sam odradio posao. Na kraju se iznervirao.

Treba da napravim produzni za servo koji je oko 95cm. Nabavio sam zice za to i onda sve zaj... Srecom kupio sam 5 metara zice. Konektora mi ponestaje (tj muskih) pa sam zato pobenavio.

PS. Planiram da dodjem u nedelju na RC druzenje u Valjevo, pa u krajnjem slucaju ako neko ko takodje planira da dodje tamo, a ima ih, da ih ponese sa sobom tamo.

dejan_ts:
jel to hoces da krimpujes nastavak sa navojom kako bi stipaljkicu nakacio ili je nesto dr u pitanju

pnedic:

--- Quote from: dejan_ts on May 14, 2018, 10:42:38 AM ---jel to hoces da krimpujes nastavak sa navojom kako bi stipaljkicu nakacio ili je nesto dr u pitanju

--- End quote ---

Hm, ne kapiram sta me pitas. Izgleda da nisam dobro objasnio.
Imam one tri zice za servo (crna, crvena i bela) i na njih hocu sa jedne strane da nakacim zenski servo a na drugi kraj muski servo konektor. Pa sad ima one pinove koje treba da nakacim na zice.
Evo jedan video koji objasnjava sve sto hocu (slobodno pogledajte od 1:30 min)

dejan_ts:
tebi treba za konektrore ,steujni kablic
napravi klesta neka ovako i zavrsio si posao ,mislim da je suvise malo za kramp klesta

ja sam ovako uradio i napravio krimpovanje

dejan_ts:
sl

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version