RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

F5J u Srbiji

<< < (25/29) > >>

Stanko BG:
Sve si u pravu, Miloše. Treba da vežbamo i usavršavamo ovu klasu, a to znači da se za sledeće takmičenje još bolje založimo, da se ujedinimo na ovom zadatku, razvijemo ili kupimo software, pooštrimo pravila i doteramo F5J klasu bliže FAI standardima.

Što više takmičenja bude bilo, bićemo sve bolji...

Svima nam je u interesu da pokušamo da unapredimo takmičenje, jer ćemo se po pravilima koja napravimo i takmičiti.

Milos 94:
Dragi moj druže,

ne vidim mesta vežbanju. Ni u čemu, osim u hrani, nismo poboljšali takmičenje u odnosu na prošlu godinu. A morali smo, ako želimo napred. Ako već nešto radiš, radi to kako treba ili nemoj da ga radiš. Onako, tek da se zove  ne služi ničemu osim pojedincima (koji uopšte ne razumeju ovu priču) a koji su u stanju da to proglase za uspeh i da time mašu kad za to dođe vreme. Po meni, jedini rezultat koji je proizašao je taj da se vidi kako to ne treba raditi.

Ponavljam, takmičenje je jedno (a ono ima svoj pravilnik u kome sve lepo piše) a druženje i hedonizam su nešto sasvim drugo.

Milos 94:
Na početku sam napisao da će se već naći neko ko me neće razumeti i evo našao se.

Kao prvo, reč sabotaža je malo prejaka, zar ne?

--- Quote from: Milos 94 on June 01, 2019, 01:52:48 PM ---Drugari, ne znam šta se još čeka?! 15.Septembar je za nepunih dvadesetak dana.
Imate jedinstvenu priliku da učestvujete na prvom takmičenju elektro RC jedrilica u savremenoj Srbiji,
1. Po pravilima po kojima može da učestvuje i leti praktično sve što ima krila i elektromotor, uz solidne šanse za dobar plasman;
2. Bez obavezne sportske dozvole;
3. Bez plaćanja kotizacije za učešće;
4. Uz obezbeđenu hranu i osvežavajuće napitke;
5. U neposrednoj blizini Beograda, u lepom Pančevu;
6. Na uređenom aerodromu;
7. Posle završene sezone godišnjih odmora;
8. U društvu drugara koji, barem podjednako kao i vi vole RC modelarstvo;
9. Do duše, nisu planirani stritiz, cisterna piva i oblokavanje do zore, ali... mislim... stvarno...  (nene)

Stvarno me zanima kako će obrazložiti nedolazak oni sa kojima se nećemo videti tog dana?!  mmmm  :hehe
Ovo je prvo takmičenje ove vrste, i zaista je nebitan plasman. Jer u ovom slučaju u potpunosti odgovara ono - Važno je učestvovati! Ali je zato važno da se na licu mesta doživi takmičarska atmosfera i adrenalin... Da se vidi i proceni u kom pravcu bi trebalo proširivati ličnu flotu, bilo nabavkom, bilo smogradnjom... Da se družimo i uživo prodiskutujemo kuda i kako dalje...

Dakle, skratite premišljanje i sumnje u svoju opremu i iskustvo. Neće samo vama biti prvi put, a iskustvo se stiče tako što se dođe na takmičenje.

Vidimo se u Pančevu!  (yay)

--- End quote ---

Kao drugo, voleo bih da mi neko smireno i razložno objasni, šta nije tačno od onoga što sam napisao?

Kao treće, sujeta stanuje obično tamo gde se konstruktivna kritika doživljava kao atak na svoju ličnost.

Kao četvrto, sve ostalo ne zaslužuje bilo kakav komentar ...

Anakin:
I dođemo opet do onoga na šta se svede svaka modelarska priča u Srbiji... Sujeta, prepucavanje, nekada i pičkaranje. Nebitno da li se organizuje takmičenje, kosi trava ili nešto treće.

Milos 94:
Nismo još dotle došli a ne verujem ni da ćemo. Mada ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version