p.s nas zajednicki drugar ivan georgevski se uspesno i to veoma!!takmici u hrvatskoj i odnese pehare jer ih zasluzuje !!i nisam nikad cuo da ga je neko negativno komentarisao , sto vise po slikama i utiscima sa terena odnos je vise nego prijateljski
Iskreno neopisivo mi je žao što je ovo otišlo ovoliko daleko i voleo bi da se smire strasti.
Adame NEOPISIVO si upravu kada pričaš o odnosu naših suseda prema nama a i meni konkretno.
Ne pamtim da me je neko tako dočekao a da mi pre toga možda ni oči nije video već je samo čuo za mene. Takmičenja su izuzetno napeta jer postoje jako ozbiljni igrači koji se trude beskrajno da naprave rezultat a ako neko misli da je to lako neka proba slobodno. Modelari smo! Posebna smo sorta! Ja ne umem da opišem odnos i totalnu otvorenost i pomoć svake vrste i bez tajni, ja sam recimo napravio rekord koji je jako blizu svetskom rekordu i ko god da mi je tražio model dobio ga je u ruke pa neka meri slika radi šta hoće.
Rekao sam već ovde da sam imao čast i zadovoljstvo da upoznam Arijana i da se takmičim sa njim ali i njegovog oca i ljudi su toliko pozitivni i toliko skromni da ja nemam reči.
Verujem u njihovu iskrenu želju da pomognu pa čak i ako iza toga stoji kasnije moguće tržište njihovih sponzora u našoj zemlji.
Ponavljam moje mišljenje a to je da smo nekoliko svetskih godina iza njih ali ne toliko koliko mi nemamo dobrih RC pilota jer ih IMAMO već smo realno materijalno u drastično lošijem položaju a to je skup sport a naročito odlasci na takmičenja.
Mnogo treba uložiti a u toj kategoriji se leri neopisivo brutalno i mnogo bi vremena trebalo da bi možda neko napravio iole pristojan rezultat odnosno rezultat koji ne demorališe.
Dakle ili leteti sve i svašta po "našim pravilima" ili leteti po FAI pravilniku pa ko je u mogućnosti neka se priključuje polako.
Malo nas je i trebalo bi da budemo složni.
Ja konkretno sa gospodinom Midićem imam jedan lep odnos i uvek porazgovaramo i lepo se i takmičimo isto kao i pre mnogo godina u sobnim modelima (doduše ne bi smeo sebe da stavim u isti rang jer je čovek bio 4. na svetu u tome i veliki je majstor modelarstva) ali pogledamo jedan drugom modele i razmenimo iskustva i sve lepo funkcioniše.
Adame tebe isto znam jako dugo i imam samo reči hvale za tebe!
Malo nas je ljudi!