RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

F5J u Srbiji

<< < (7/29) > >>

tibeteagle:

--- Quote --- I svako ko je član nekog aero kluba učlanjenog u krovnu organizaciju VSS može tražiti da bude takmičar. Za to mora da plati članarinu kluba za tekuću godinu i da plati za takmičarsku licencu za tu godinu. Kada to uradi dobiće od VSS Sportsku dozvolu za tekuću godinu.
--- End quote ---
Da li je i osiguranje negde uracunato? Koliko to iznosi? To je vaznje od svih birokratskih dozvola na zapadu i prvo pitaju za to. Oni znaju zasto.

SloMi:
Pitaj VSS!

dejan_ts:
Nema osiguranja oko dozvole ,ona je samo jedan deo gde se takmicar legitimise i moze da stupi na takmicenjima ,koloko znam za sportiste tj sportska dozvola je oko 50e i lekarski pregled oko 1000din ako nesto nije promenjeno,dozvole se izdaju iskljucivo preko AK i nema izdavanje dozvole pojedincu kao privatno lice ,budi clan nekog kluba pa preko njega zavrsi dozvolu ,naravno dozvola trake na god dana i svake godine isti postupak ,obnavljaj dozvolu

tibeteagle:
Osiguranje nije sala. Sa modelima se moze napraviti razna steta drugima, bilo u imovini ili licno. Da ne fantaziramo kako. Nasuprot tome i modelima preti bezbroj prilika da se ostete na zemlji ili u letu. Sudari se desavaju i najboljima sa veoma skupim letelicama i preko 3 kile dolara. Ko ce kome da plati?  Vredi li cela igra toliki razik?

Na 5:20 tripli sudar u Teksasu

dejan_ts:
Nema osiguranje ,to je takmicenje i na takmicenju kako ja znam iz mojih takmicenja u F1A znam da ljudi namerno zele da ti slupaju model ,podvuce ti se sa sajlom ,umrsite se i jedan od modela ide ka zemlji a drugi u vis ,vise puta mi se desilo i znam kako je i naravno nikom nista ,takmicenje ne snosi posledice slupanog modela niti osiguranje ,to je dozvola papirc i oecat da si osposobljen za bilo koju vrstu takmicenja u pitanju letecih modela

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version