RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

F5J u Srbiji

<< < (10/29) > >>

coka:
Ja sam rekao, ja znam, ja sam probao, ja sam leteo...
Postavlja se pitanje kolika je to kolicina sujete ( u tonama, metrickim tonama, metara3....) koja je potrebna da postovi dobiju vakcinu protiv gluposti ( citaj: makaze)?

tibeteagle:
Coka, da li ste vi letei jedrilicu? Bilo koju.
Imate li nesto da podelite od iskustva sa kolegama vezano za to?

coka:
 Odgovor je:da.
Leteo sam veoma intenzivno club klasu i jedno vreme smo se otac i ja takmicili u F3b kategoriji.

Ako te interesuju rezultati, potrazi izvestaje sa takmicenja iz tog vremena.

Savete ne dajem jer sam prestao da se bavim ovom kategorijom i ono sto nisam zaboravio je sada u domenu " vintage".
Koje je tvoje opravdanje za gusenje i davljenje kojim ovaj forum svakodnevno opterecujes?

Kad smo kod saveta, evo najdragocenijeg:

Ne slusajte Tibet igla. Prepustite lecenje kompleksa nosiocima istog.

Milos 94:
Taman sam pomislio da ova priča ide u najpozitivnijem mogućem pravcu kad ono ...

Ja razumem potrebu da se svojim savetom pomogne (zato je ovaj topik i pokrenut) da se što više ljudi upozna sa što više detalja iz ove klase ali bih molio sve one koji imaju nešto da kažu, napišu - da to učine u smeru delenja nekih korisnih informacija sa svima nama a ne u neko beskorisno ''nadmozgavanje''.

Molim vas, da, koji put i preskočite nečiji, možda, neodmeren komentar a sve u cilju da ova tema ostane na kursu na kom je i postavljena.

Verujte, nagutao sam se toga prilikom organizovanja takmičenja u Pančevu. Zajedljivosti i zluradosti kod nas nikada nije nedostajalo. Da sam na sve reagovao - takmičenja ne bi ni bilo a ni ove teme.

Pozdrav za sve vas.

tibeteagle:
Coka, hvala na odgovoru za temu. Ostalo je samo vasa individualna frustracija koju projetujete na druge. Niko za to nije kriv. Sve to morate sami sa sobom da resite. Pocnite sa necitanjem foruma ili budite korisno (inter)aktiviniji. Ja vas iole i dalje volim i  strikno se drzim teme kao i uvek.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version