RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

F5J u Srbiji

<< < (12/29) > >>

SABURO:

--- Quote from: SloMi on October 18, 2018, 08:49:57 PM ---Ja ne poznajem tehničke mogućnosti ovog foruma, pa ne znam da li može ovde da se organizuje (tajno) glasanje  po  pitanjima koja nas žuljaju, i da se da rok za glasanje, posle čega bi se obradili rezulatti i javno objavili. 

--- End quote ---

Može da se napravi glasanje u okviru teme, samo mi dajte pitanja/stavke za koje bismo glasali.

Joja:

Ovo je moja proba da postavim sliku sa takmicenja u Oregonu 2004. Nezna da li cu uspeti.
Inace na ovu temu je davno bila organizovana rasprava na Forumu koji je jos davno otvorio nas uvazeni clan Nenad Miklusev.
Izgleda se prica ponavlja, a izgleda da ce i rezultat biti isti kao i pre vise od 10 godina.
Znam ranije da je postojala zvanicno klasa F5J400 ge su se koristili modeli sa motorima Speed400 i odgovarajuce velicine modela. Da li nesto slicno postoji i danas ne znam ali verovatno bi Adam mogao na to da odgovori posto je on u tom fazonu.
I sto bi nasi prijatelji Kinezi rekli: "I put od 1000 milja se pocinje prvim korako ...", moja sugestija vam je da krenete manjim korakom, al bar da krenete. Vazno je da se ucestvuje, a nije najvaznije da se pobedi (bar za neke ljude).
Sve najbolje,
Joja

dejan_ts:
Jel neko mozda ima fotografije dodatne elektronike koje idu u F5J modela

Taj tajmer za motor
Loger ili sta vec za citanje visine

Moze li to nesto u home made varijanti da se napravi

Voleo bih neko objasnjenje u vezi tih pozicija

rajker:
Ako se ja dobro secam jedan od naj jeftinijih varijanti tih spravica,koje se priznaje na takmicenjima  je firma https://aerobtec.com/products/rc-electronics/
I ja imam jedan od tih

dejan_ts:
Jel ovaj Altis V4 u sebi ima i taj tajmer za motor ili je to zasebna stavka,ili se to napazi u esc regulator za motorcic

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version