RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
Stiletto lift
dkk:
Pa kao sto rekoh eventualno na iglu za spric tanki (redak) superlepak ubrizgati pod "skin" tackasto u zoni guzvanja i pritisnuti preko nekog najlona sa profilisanim stiroporom i tegovima da se to malko opegla i ulepi...
dkk:
Kao podsetnik...
dradra:
Opravka je malo potrajala, pored krpljenja ponovo je ubačena sva oprema u trup. Novi Lemon DSMX, sva četiri Emax ES9051. Izašao je 185g, nešto lakši od prethodne verzije. Repne komande su sa torzionim oprugama i rubolovackom upletenom strunom. Ona se malo izteže i pravi problem kod trima.
Oprezno sam danas sve testirao pogotovo range check. Posle probnih bacanja dodao sam malo olova, 4g ukupno.
Izbačaj iz okreta je prošao OK lepse je letela nego prethodni setup. Imao sam 10tak letova. Pokušao sam da doteram par stvari sa flapsovima. Ponovo uradio test bacanje, ali sledeci lagani izbačaj iz okreta zabio je dlg u zemlju.
Ponovo sam polomio trup na mestu gde je krpljen.
znam da je ovo trening za karakter ali...
dradra:
Petak je bio lepši, ako se zanemare komarci koji su me uništili i vrućina.
Leteo sam na livadi na Usću moju drvenu MiMi. Iz hladovine sa ivice livade izbacivao i testirao dolet.
Onda sam krajičkom oka primetio kako divlje prase trči preko livade a dve vrane ga teraju. Pridružio se "poteri", prase vrane pa DLG. :)
dkk:
Bas mi zao za ponovni lom, al kako ti rece, trening za karakter... I majstora... Samo polako, bez zurbe, kad je u pitanju stelovanje, jednu po jednu stavku sa.minimalnim pomacima...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version