RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

ReVolto 265

(1/7) > >>

iMan:
Pozdrav kolege modelari. Posto sam novi na forumu ukratko cu se predstaviti. Ime mi je Franc a dolazim iz Slovenije tacnije iz grada Murska Sobota. Član sam aerokluba AK Prlek a i sekcije Leteci Prleki.
Modelar sam od sedme godine dalje. Da nebudem predugi predstavio bi vam moj zimski projekt a to je ReVolto 265.
Revolto je izradjen privatno ne serijski i zasad jedini je takav model u Sloveniji. Preko krila ima 2.65m takodje i u duzinu. Jos su izradena tri koji su jedan prototip jedan u Njemackoj a jedan u Italiji. Moj nosi serijski broj 0004.
Srce Revolta je motor GP 123V2 12PS, kretnica za servomotore je Emcotec 5 magic, prop Falcon 28x10,smoke pumpa Emcotec, servomotori 10 komada Hitec D950TW 35kg i u paru su po jednoj povrsini to znaci 70kg po povrsini. Model je građen iz karbonskih vlakna. Cjena modela praznog je 1700€a jos barem 2 do 2500€ su ostale komponente.
Nadam mu se dugim zivotom...
Lp svima

marko:
Bravo za izbor Franc, uz toliko extra-i, yak-ova i edge-ova konacno kompozitni Vertigo :-)

http://www.badan.cz/news/vertigo-3m/

iMan:
Da, i Vertigo nije los ali kod Revolta je badan otisao jos korak dalje na designu. Eto poceo sam sa namjestanjem elektronickih komponenta.

Čekam da mi stignu jos wingleri i nosac schaldämpfera

pnedic:
Dobrodosao Franc

Lepo si se predstavio ! :)

stevapn:
Dobro došao! Ajde kad imaš vremena, napiši malo više o elektronici koja ide u takve modele.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version