Pa ako je sunce pokrivilo ondaje odgovor jednostavan, to znaci da ga sunce moze vratiti u prvobitni polozaj
U tvom slucaju industriski fen , ako ga nemas ima ga u metrou za 1400 din da biras ...
Zagrejes fino tu plastiku i polako deo po deo vracas rukom , moras da pazis da ne bude previse blizu fen i da ne duva u jednom mestu , u suprodnom napravices takozvane plikove na plastici od prevelike toplote ...
Imas klipove na you tube , izaberes neki naj slicniji tvojim mogucnostima i tako odradis , naravno treba ti i jedna dobra kozna rukavica ... Naj bolje bi bilo da imas neki mini kalup pa da grejes plastiku i guras kalup , ali to verovatno da nemas pri ruci .tako da fen u jednoj ruci , rukavicu u drugoj i bice bolje nego sto je sad
Btw: Dao bi ti jos jedan savet ali je potpuno neozbiljan
Ja sam pravio neku soferku za deciji autic od plexiglasa , pa sam od pravog plexija dobio zakrivljen oblik sto mi je i bila namera , a postupak je bio sledeci : Skrojio plexi na zeljene dimenzije , ukljucio RERNU na 200c ubacio 7-8 min i zatim pokrivio na zeljeni oblik , jes da nije bilo tip top ali vrshi poso