Nakon nekog vremena stiže i pošiljka sa baterijama servoom i folijom. Moram da priznam da nikada do sada ni na jedan paket nisam platio carinu ali sam zato ovaj put platio za sve unazad! Kiselina je spala kada sam počeo rad sa Oralight folijom. Neverovatno lako i jednostavo. Vredi svaku paru!
Ugrađen centralni servo, povezani servoi u prijemnik, odrađeno u stanici sve što treba. Još balans da uradimo i pravac aerodrom. Inače, boom nije ulepljen u trup jer sam čekao da završim krilo kako bi smo na vagi mogli da odredimo potrebnu dužinu boom-a. Jeste to malo cimanje i zezanje ali je to najjednostavniji način da izbegneš dodatna olova te u nos te u rep .... Ovako, skraćivanjem bomm-a malo po malo, doći ćemo gde treba. Sve vreme se borim sa težinom a ovamo ću olovo da stavljam u model!
Iz tog razloga nisamo povezao komandne površine sa servoima. Kad se nađe balans, to će biti poslednji detalj.
Baterija je 2s 450 mAh što bi trebalo da bude dobar spoj težine i kapaciteta. Jedino su me zezali XT30 konektori ali i to sam našao u Kelco-u. Da ne reklamiram ...
Vinglete još nisu urađene ...