RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
Silky wind
dejan_ts:
Ako je za vajdu ,za veceras dosta pisanja i fotosa ,sutra nastavak oko krila i tok izrade krila
Vedro
sasa:
Školski i profesionalno
:)aplauz :)aplauz :)aplauz
(res)
SABURO:
Jako lep model aviona. Dopada mi se. :)aplauz
O gradnji, imam samo reci hvale. Deki, je l valja sta taj lepak Saratoga?
Videh da ima da se kupi u Crafter-u: https://www.crafter.rs/saratoga-lepak-za-drvo-brzi-4min-200gr-lepkovi-za-drvo
dejan_ts:
Hvala Sale na cestitkama ,
Saburo sto se tice lepka ja njega koristim od kad se pojavio na nasem trzistu a cinimi se da je kod mene prisutan od 2005-7god
Lepak je po meni odlican ,upotrebno vreme je kao 4 min ali sve zavisi koliki se sloj nanese ,kad se osusi postane transparentan i stopise sa materijom koji se lepi ,posle 24h bude babaroga
Jedino sto mora da se vodi racuna o isteku roka tog lepka
Promeni boju iz belog postane roze i ujedno promeni miris tako reci pocne da smrdi dok u normalnom vremenskom roku mirise na vanilu
Rok upotrebe 2 godine
dejan_ts:
Pa posto sam sinoc da kazem zavrsio do nekle pricu oko izrade trupa sad mogu da predstvaim i tok izrade krila
Naime prvi plan je bio da krila budu iz komada i raspona 1.62 ali kako su mi padale razno razne ideje i razne problematike oko tranaporta nodela do livade odlucio samnda krilo radim iz tri dela ,centralni deo od 120mm koji ce biti fiksiran za trup ppmocu dva srafa i naravno bukovog trna od 6mm ostatak krila leve i desne spolovine kacice se na karbonski bajonet fi12mm i pomocni iato karbonski od 3mm
Pre samog pocetka izrade krila naravno morao sam sve da iscrtam kako to treba i proslwdim na secenje
Za krila sam se opreselio klasicnu konstrukciju polu otvorenog tipa ,presnji deo plankiran a zadnji deo otvoren ,iz daljih votografija se da videti sta sam zamislio
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version