RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
Silky wind
bjanko:
To Dejo samo nek radi forum (dole viber >:(
IvanGrozni:
Dejane svaka čast na uloženom trudu i vremenu. "Bre, bre, pa ti si zanatlija, juevlir." (replika iz jednog filma). Pravo je zadovoljstvo gledati proces izrade jednog modela.
Ako nije tajna da li si koristio neki od programa (OnShape, Solidworks, Fusion 360, FreeCad) za izradu plana?
dejan_ts:
Hvala za pohvale ,gledam da se odrzi forum pa makar i nas nekolicina koja sagledava i prati ovo ,viber je sasvim trula prica gde se brzo sve zaboravi izbrise i nestane a ovo je stalno maltene za teajno
Ivane sto se tice tih programa ja to koristim ali u velikom krugu izbegavam jer mi treba podosta vremena baktati se sa tim
Uglavnom koristo Corel ,graficki crtacki program ,nazalost ja ne koristim trecu dimenziju jer je stvaram u glavi i tako crtam moje crteze
Corel nije masinski program ali za crtanje je jedan od najboljih i mogu reci da je jedan od najpreciznijih programa sto se tice crtanja ,tacnos u Corelu je 0.0001mm (mikron) sto mi se i podudara sa delovima koje radim na cnc strugu
Nastavak ubacivanja slicica sledi veceras ,ovih dana sam bio nesto zauzet oko krajcovanja i uklapanja krila pa nisam mogao i jedno i drugo da radim u istom vremeni
shimano:
(res)
dejan_ts:
Upravo sad uradjeno ,plankiranje gornjeg dela centroplana (gornjake aero prpfila)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version