RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI

Silky wind

<< < (9/17) > >>

dejan_ts:
Donjaka plankirana ,pod sablon napravljen i okretanje krila zarad zavrsnice sa gornjakom i plankiranje ,sve je isto kao i kod prvog krila

dejan_ts:
Iz price u pricu i ovo krilo sam priveo kraju tj do faze kao i predhodno krilo ,moralo je odmah da se sastave ta dva krila po zavrsetku i sagledam tu kompoziciju elipse

dejan_ts:
Krila nacinjena ,jos da se urade eleroni i ugrade servoi ,bio dokon pa sve to sastavio sa delovima koje imam za taj avion i to izgleda ovako

Usput kad sam vec tu i babina vaga koja ceka da premeri to sto sam nacinio i rezultati su i te kako zapanjujuci

dejan_ts:
Operacija pre izvodjenja elerona jer sam to ostavi za kraj ,ja je nazivam krajcovanje krila u korenu ili pasovanje koren na koren da cucne ili ti legne lepo ,da ne zeva da nema lufta izmedju sastava i da to bude kao jedna celina

Na tome jos radim ali uskoro idu i slike

Pozzzz i Vedro do daljnjeg pisanja i objavljivanja

dejan_ts:
Bili praznici i jako ruznog vremena sto mi je dalo malo elana da se zavrsavaju stvari na modelu

Kao sto rekoh krajcovanje je lepo izvedeno i sastavi krila sa centroplanom ne zevaju ,pored tog uklapanja zakacio samnse i trupa tamo gde sam stao i naravno nastavio sa daljim radovimo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version