RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

Home made by Dragan N. (Extra 300 Mid Range 3D Flyer)

<< < (2/3) > >>

saxpg:
Svaka cast Dragane, avion izgleda odlicno. Zao mi je sto nisi uspio da nadjes lak. Pokusaj da ga ofarbas ovako:
uzmi toner za fasade kojim se boji jupol ili fasadex, toga ima svuda. Razredi ga samo malo vodom, i ofarbaj avion.
Kada se osusi, mazni zeni lak za kosu u spreju i preprskaj ga. Lak ce pomoci da boja od tonera ne ostaje na prstima
kada uzmes avion u ruke. Naravno probaj ovo sve prvo na parcetu stirodura.

Pozzz

Yu-men:
 ;namig

Tonere sam druze nabavio odavno i probo na parcetu styrodura, pokrivaju i izgledaju extra.
Jedino nisam nasao pravo resenje da se boja ne skida sa extre, a lak za kosu mi nije trajno resenje.
Prvom prilikom kad budem imao obaveza u Beogradu potrazicu, tamo ga ima sigurno.
 :sljus Nije mi bas jasno da kod nas u sest radnji niko ne drzi lak na vodenoj bazi, nego mora za beograd da se ide ali dobro.

Kad ga nadjem kupicu iz inata ceo karton. :_D

pozdrav

fenix:
  :)aplauz smao naprijed  (work) samo  (work) i  (work) a lak ces da pronadjes  bitno je da ima stirodura sta bi da je obrnuto  :_D najbitnije si zavrsio. Sledeci model da bude sa pravim profilom i malo modifikovanim trupom.Jos jednom odlicno...naravno prenesi utiske sa letenja. (<--)

Yu-men:

Trenutno je ostalo da se konacno sklopi zoljica, delovi stoje vec vise od mesec dana i cekaju farbanje (bez farbanja nema sklapanja).

A posle krece sledeci model, ako se nadje slobodnog vremena.

tibeteagle:
Pohvala što si sam uradio model   1ee
Podupirači krila i ruderi su najbolji. Da nisu možda od kineskih palica?  mmmm
Ako jesu, stavi u MATERIJALI U MODELARSTVU. I drugi mogu da ga upotrebe mesto ugljeničnih cevčica.
Sada ga već nemoj ufarbati, jer će biti ružnije.
Lak ti može neko poslati poštom gde ga ima.
Poz.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version