RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Izoflor ( depron )
tibeteagle:
Crni Depron odnossno Izoplan od 5mm (5.3mm) sam kupio u prodavnici ove firme
http://www.novamedia.co.rs/showCompany/5440
Ovde je i veleprodaja, pa treba ih pitati koje prodavnice laminata kupuju od njih.
U subotici prodavnica AMBIJENT, Matije Gupca 21, na uglu sa beogradskim putem. Imaju i od 3mm. Dimenzija table 80x120cm. Cena za 5mm je oko 165.-dinara tabla.
;namig
ivanmagd:
Zeleni Izoflor u Beogradu sam pronasao u prodavnici Novi Dom u Vojvode stepe na Vozdovcu preko puta saobracajnog fakulteta, imaju ga od skoro i to samo u pakovanju od 6 m2 (10 tabli 1.2m x 0.5m) ne prodaju manje i to po ceni od 255 din po m2 sto izadje 1530 din za pakovanje, trenutno imaju samo od 6mm.
Zna li neko gde mogu da pronadjem Izoflor od 3mm u Beogradu?
Pozdrav.
ak:
Bilo je u uradi sam na Novom Beogradu cini mi se a i u pevecu na pancevackom putu.
IvanGrozni:
I dalje ga imaju u Uradi sam na Novom Beogradu, skoro sam bio tamo. Imaju i 3mm i 6mm, čak imaju i u rolnama, ali taj je mekan. Cena za 6mm, je čini mi se bila oko 125 din. po kvadratnom metru (6mm), a u pakovanje ide 6 kvadrata tj. 10 tabli, manje takođe ne može. Izoflor od 3mm je nešto jeftiniji oko 90 din po kvadratu, i isto se prodaje u pakovanju od 6 kvadrata. (<--)
ak:
Ako nekog zanima, crni izoflor (ili kako se vec zove) od 3mm i 5mm imate u metro-u na novosadskom autoputu pre batajnice.
Definitivno je dosta savitljiviji i izdrzljiviji od klasicnog izoflora i stirodura.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version