Да, могуће је.
Ја сам расклопио исправну 3S батерију да бих направио једну 1S и једну 2S тако да могу да правим комбинације од 1 до 5S (наравно повезујући је са још једном целом троћелијском).
Читав посао је теоретски лаган. У пракси се, међутим јављају проблеми: ћелије није могуће директно лемити јер су пунктоване тако да треба користити већ запунктоване лимене траке које међусобно повезују ћелије. Оне середње лимене траке треба пресецати тачно на пола да би за оба прикључка остало место за лемљење. У случају цепања лимчића са контакта ћелије не помаже ништа осим пунктовања (нема лемљења - материјал је сличан алу фолији).
У свему томе јесте практичан проблем стална опасност од кратког споја и ако се на то не мисли (јако и стално) лако се деси.
Даљи практичан проблем је механички солидно решити све прикључке јер су контакти на ћелијама нежни и потребна има је спољна механичка подршка.
Ево како сам ја решио механички једноћелијску батерију.
Нисам сигуран да ми се овако нешто поново ради. Имам утисак да ћу куповати оригиналне батерије о повезивати их редно или паралелно по потреби, али без расклапања.
И још нешто, размотри још једном свој став о непотребности балансирања...
Позз, надам се да сам помогао.