Jako je bitno da znamo sta poredimo. Ako pricamo o 3d letenju onda model stvarno treba da ima veliku rezervu potiska, ko nije probao ne moze ni da zna. Ja polako pocinjem da se zanimam 3d letenjem sa Acromasterom i stvarno je potrebna tolika rezerva. Ako ce neko samo da pegla, onda stvarno sva ta snaga nije potrebna. Svakih 100g vise prakticno trazi dosta vise snage za 3d letenje!
zgrebic (pisem ovako posto je Goran vec Goran
) ako bi model bio 1100g na poletanju (koliko ima i moj Acromaster) onda bi TR SK 3542-1000 sa 3S i 13x6,5 bio sasvim dovoljan i naravno 60A kontroler. Imao sam bas ovu kombinaciju pa tacno znam sta pricam. E sad smatram da par dolara razlike i 30g koliko je laksi i jeftiniji 35-42 od 35-48 su stvarno nebitni! Kupovinom 35-48 900kV si kupio jedan univerzalni motor koji stvarno daje jako puno a sa njim mozes leteti prakticno sve zivo od 2S do 4S, od termalne jedrilice do 3d modela ili hotlinera.
Sa TR SK 35-48 900kV i 3S Rhino 2250mAh 25C sa 14x7 elisom ides na cist zicer, ne moras da eksperimentises, vec je neko drugi to uradio (ja). Naravno izbor je tvoj.
Ako se drzimo APC ili TGS elisa vagica nam nije potrebna, dovoljan je merac broja obrtaja elise, a onda preko motocalca dobijemo potisak. Ja mogu da kazem da se moji rezultati iz prakse poklapaju sa rezulatima sa sajta bungymania (onaj sa puno motora).
Elise se svakako uvek i za sve tipove motora balansiraju, samo su osovine Turnigy motora ocigledno nesto mekse posto su se meni vec 2 iskrivile u letu od vibracija, ali je to bilo mojom krivicom. Prvo sam sa ne izbalasiranom i lose probusenom elisom sredio lezajeve na motoru, pa onda sa takvim lezajevima sredio osovinu!
poz
Sto se 3542 tice imam i obican i SK, i jedan i drugi vrte 13x6,5 na 7700 o/min sa istom baterijom stim sto SK vuce 50A a obicni 56A! Toliko o tome.