Danas sam poceo da sklapam HK500 ,u startu se da primetiti da hely nije bas za pocetnike po konstrukciji ,uputstvo se dobija na cd-u 225 mgb gde je objasnjeno kako se sklapa svaki deo od bodija ,rotora mada je on sklopljen i za divno cudo su svi delovi ojacani locktipeom mada sam ja ipak kanuo po kap na svaki sraf,preko repa i nozica ili skija.tako da sto se tice tog dela je sve objasnjeno.
Ali sto se tice nekog podesavanja to je deo koji se ne pominje vec se morate osloniti na iskustvo.
Nije pokazano ni koji je nulti polozaj servo-armsa, niti polozaji servoa na bodiju, kao da se podrazumeva dace se kupac snaci ali to nece predstavljati veci problem.
Sto se tice kvaliteta izrade helyja pre nego sto dam misljenje vlasnik sam JR-venture size 30 nitro ,a u posedu sam jos tri helyja Hirobo-shutle +2 ,Hirobo shutle zzx , i T-rex 600 electro, u poredjenju sa njima on je rame uz rame po kvalitetu izrade oba rotora, i celokupnog utiska sa T-rex-om.
Toplo ga preporucujem svim zainteresovanim, mislim da ne treba imati predrasude ostavlja snazan utisak sa svojim kvalitetom sklopova.
Za koji dan mi stize elektronika pa cu i taj deo sastaviti i videcu da okacim i slike.
Cena je sasvim ok i mislim da ce malisa da se pokaze u svim rezimima kao sto i ostavlja utisak.
poz Nebojsa