ELEKTRONIKA > SIMULATORI

Pomoc - pomesane komande u G4

<< < (3/5) > >>

marko:
Probaj ovako:start-control panel-game controlers i podesi stanicu prvo tu.
Vidi da li ti sve komande tu rade, pa ako tu rade onda moraju da rade i u igrici.

stevan511:
Probao sam sve i jedva sam suspeo da se vratim da imam tri komande na dzojstiku i gas na prekidacu za stajni trap (max i min). Na ctrl pnl u game controles pola stanice vidi a pola ne, tako da je sve u haosu i nemam pojma kako to da sredim. hvala svima na pokusaju da pomognu.

marko:
Kupi brale novu stanicu ...

dule:
Da li mozes da nam kazes koji USB kablic imas.
Ja sam ih testirao i jedini koji radi bez problema i detektuje sve kanale je Hitec-ov.Ostali a narocito jedan sive boje sa crvenom ledicom ima poteskoca da detektuje sve kanale.Poseban problem je i podrhtavanje kontrolnih povrsina bez obzira koja stanica je u pitanju.
Jednom smo probali da poteramo PPjoy sa PCM stanicom i tvrdim da je to najbolja varijanta ali je komplikovana.Druga stvar je dodeljivanje kanala funkciji koju radis u setapu simulatora odnosno kontrolera.
Za pocetak reci koji USB imas i reci mi dali su ti svi subtrimovi i trimovi na nuli i da li je mozda neka funkcija na dual rejtu.
Pozdrav!

stevan511:
USB je Dynam. Uzeo ga preko Adama. Svi trimovi i subtrimovi su na nuli. Koliko vidim nista nije na dual rate. Hvala Dule na zelji da pomognes.
Za Marka: jeftinije je da kupim originalni simulator sa sve stanicom, nego novu stanicu, a, navodno, ova je odlicna.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version