ELEKTRONIKA > SIMULATORI

Pomoc - pomesane komande u G4

<< < (4/5) > >>

dule:
Da li uopste imas cetiri funkcije bilo koje ,kada udjes u setup?
Ako imas ,samo ih dodeli.Ako nemas onda moras da odes u setup emulatora,on sluzi da detektuje funkcije(kanale) i svaku po na osob ,emulator mora da detektuje.
Mislim da izlaze slicice koju palicu da pomeras u detekciji.

stevan511:
E bas si brz na odgovoru. Imam na emulatoru sva 4 dzojstika i svima se dodele kanali kod self testa, ali za x2 i y2 se dodeli isti (20). Kada idem na calib. onda se vidi da sa radom ruddera ide gas u suprotnu stranu. Rucica za ruder uopste ne radi kad ukljucis stanicu da se vidi sa strane. Promenim broj (npr. 16) i tada isto ne radi, ali rade neki dugmici, pa onda gas stavim na dugme i imas max i min. Malopre sam prvi put uspeo da ga stavim na 3 pos sw. pa barem imas min. sredinu i max od gasa sto je najbolja varijanta do sada.
Inace, USB je bas kako si ga opisao, siv (providan) sa lediodicama koje trepcu). Izgleda da sam ubo bas onaj koji pravi probleme, barem za ovu stanicu.

dule:
Ja nisam pametan sta bi moglo biti.
Ja bih resetovao stanicu na default .Vidi da nemas neki mix ukljucen.Pa ponovi detekciju u emulatoru ali pazljivo stik po stik ,da ne zakacis drugu funkciju.
U suprotnom probaj drugi USB.
Pozdrav!

n3mke:
Da li si dobio trener kabl uz stanicu? Spektrum koristi mono audio prikljucak, pa u slucaju da imas trener kabl, prikljucis jednu stranu u audio karticu (line in) drugu u stanicu. Posle toga pogledaj ovo http://www.smartpropoplus.com/BlueAndGrey/StpGen_Frame.asp 

kabl mozes i sam da napravis, samo ti trebaju dva prikljucka i lemilica :)

misha:
A koji si kontroler odabrao? kada startujes simulator meni CONTROLLER pa zatim SELECT CONTROLLER  pa InterLink.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version