ELEKTRONIKA > SIMULATORI

Pomoc - pomesane komande u G4

<< < (2/5) > >>

marko:
Ako ti simulator startuje, znaci emulator ti je dobar.

stevan511:
Da to je logicno. Sada sam nasao tekst o emulatoru za RF i sve sam procitao i setovanje i errore i koji se sa kim gadja itd. Mislim da je moj emulator verzija 3.3 i da taj pokriva g4.5 i sve ranije. Tekst je dobar i tip koji ga je pisao daje i svoj e-mail da mu se javi svako ko ima problem. Verovatno ima mnogo slobodnog vremena. Hvala tebi na brzim odgovorima. Nadam se da cu resiti problem nekako.

stevan511:
I pored bezbroj pokusaja nista nisam uradio. Dobio sam rudder ali gas na levom dzojstiku nisam. Sve vreme je na prekidacu za gear up/down. Cim se promeni bilo koji broj za X i Y ose ili buttons sve se pomesa. Cak i ono sto je radilo ispravno se pomesa i prdje na druge komande.
Elem, ako neko ima DX7 stanicu i prikljucen je preko USB, a koristi ovaj simulator, molim ga da mi posalje svoje setovanje pa da probam sta ce da se desi. Ovako, nabadajuci, sve cu da pogubim ponovo. Jedva sam povratio barem elerone i elevator, a slucajno sam dobio i rudder.
Havala unaprd svima koji imaju bilo kakvu konstruktivnu ideju.

Lazo:
Probaj da Štikliraš i "Try to overcome loading problems". Znači, treba da ti budu štiklirani "Try to overcome loading problems", "Override joystick controls" i "Lock Calibration". Posle toga uradi "Auto-Detect", pa "Launch the game".

Sretno

stevan511:
probao sam i tu kombinaciju, ali nista.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version