ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Multiplex Parkmaster

(1/2) > >>

Yu-men:
 ;namig

Jednostavno posle EasyStar-a ne mogu da odolim Parkmaster-u od Multiplexa.
Razmisljam se da nabavim u skorije vreme jednog za zezanje po parkovima, igralistu itd...
Zanima me koji POWER SYSTEM predlazete za ovu "pticicu", baterije imam 2 x Rhino 30C 1050 mAh i jednu zippy 1500 mAha koje stoje zaludne koje jedva cekaju da nesto poteraju. :mhm

(pijemo)

magic:
Moj predlog ti je da preskocis parkmastera i uzmes acromasrtera koji je daleko robustniji i po svim pisanjima do sada mnogo bolji model od p mastera.

poz

Yu-men:
 ;namig

Pozdrav tebi magic

Pa iskreno receno Acromaster mi je povelik za zezanje po parkovima.
Posto sam uglavnom u Lazarevcu (zbog radnog mesta) trazim nesto manje da mogu predvece kad ugrabim malo vremena da sidjem do parka i okrenem neki krug. oo))
Nije problem kad odem na selo, ali u zadnje vreme vrlo malo vremena provodim tamo (mrzi me da idem na 3-4sata radnim danima).

magic:
Nemoj da te zavar avideo koji je Multiplex okacio na sajtu, ono izmedju drveca leti neki profi pilot. Video sam p matera uzivo i nedeluje mi nista manje od a mastera, tacnije razlika u rasponu je samo 10 cm. Njegova jedina prednost su manje i samim tim jeftinije baterije, ali cenu koje je UH sada stavio za 3S 2250 25C je smesnih 25$! Mislim da je p master igracka za a mastera i da ces se mnogo vise naleteti sa istim.

poz

Yu-men:
 mmmm
Sad si me ponovo bacio u razmisljanje, a bio sam skoro resio da uzmem Parkmaster-a.

???    ::)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version