ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
Multiplex Parkmaster
enes:
pozdrav izvini sto se mesam al mislim da akro master i nije za nekog ko bi 1 put poceo ozbiljnije da se bavi akro i 3d letenjem!?poznato je da model acro master je i takmicarski model i spada u vrhunsku klasu!!u originalnoj verziji ili tjuning model je fenomenalan al tek u rukma nekog ko vec leti akro modele!podseticu te da acro tezak oko 1200g. a sam si rekao da je veci za 10cm.a sad o park masteru on je oko 500g tezak i leti veoma dobro inace namjenjen je letenju u zatvorenom prostoru mada kad je bas lepo vreme moze i na van!nije tacno da je razlika samo u baterijama i tezini vec u motoru koji je 3 puta jaci i isto toliko i skuplji zatim taj isti motor na 3 celije i nepokazuje bas svoju pravu snagu tek nakon 4 celije bit ce pravi akro model,tako i regler pa servoi sve u svemu na kraju je preko 150 eura razlika u ceni a budi siguran da je acro master veoma,veoma tezak za letenje jer sam se bas nagledao padova sa istim!!moj licni predlog park master jeftiniji mnogo!onda batrije 3 celije i ne su jeftinije a na 980mm koliko je raspon krila kod park mastera i 500g.tezine veruj mi mozes tako lagano da letis sa njim kao sa nekim slow modelom!dok kod akro je nemoguce!u slucaju pada mnogo lakse se krpi i lakse i jeftinije je doci do rezervnih delova!moj licno tip je park master!a ti sam odluci!pzzzz... (<--)
Yu-men:
;namig
Odluka je pala. :mhm
Od Acromastera odustajem definitivno (mozda iduce godine), a Parkmaster dolazi najverovatnije krajem meseca.
Dok ne stigne Parkmaster sklapacemo Dualsky Breeze Pro (stigla odavno, a danas konacno i Motor-setup i ostale sitnice) . (yay) (yay)
Pozdrav svima (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version