RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
F-22 Park Jet Zoljica
SDmodelar:
Evo kako izgleda posle farbanja.
Pozdrav
Nikola
tibeteagle:
Bravo! :o
Sve je super. Boje i pokrivnost su dobre, nosac motora i linkage su profesionalni. Moglo bi se reci: gume formuje 1 na fici. ;D
Nisam video od dole, ali predpostavljam da drzac motora i tamo ima oslon na trup. Elisa je dobra sto je na gumu teoretski.
Uglavnom sam video da koriste fiksni, jer se ne zna kakve su turbulencije kod otvora i da li je dovoljno stabilno ovo resenje za zoljicu.
Kada sletis, elisa ce se iskrivit,i ali i ostetiti trup, mozda. No, ovo jos uvek mozes zameniti na saraf. Predlazem.
Samo hrabro sa startom. Ne boj se nije toliko tesko leteti. Sa pola gasa baci vertikalno, da se ne uvrne previse od kontra momenta elise, pa odmah mozes dodati gas kada si uhvatio stanicu. Ako ti neko moze baciti, jos bolje.
Startuj negde gde je trava velika za svaki slucaj, da imas mekse sletanje. Na 1m visine skini potpuno gas i cedi do maksimuma dok ne sedne sa sto manjom brzinom. Ako ima malo vetra, jos bolje za start pa i za sletanje.
Zelim ti uspesan start i puno uzivanja pri letenju. Nadi nekoga da te snimi videom, da i mi uzivamo. 8)
Poz. T.E.
tibeteagle:
Evo nekoliko dobrih instrukcija za start iz ruke:
T.E.
SDmodelar:
Hvala na savetima. Guma za elisu je bila samo za slikanje. Ju?e mi je stigao aluminijumski nosa? pa ?u ga montirati i probati model. Bi?e i snimaka ali ?im se smiri vetar koji duva ovde u Smederevu.
Danas idem u obilazak Pali?a pa se možda i sretnemo.
Pozdrav
tibeteagle:
Drago mi je da posecujes Palic.
Da si dao mobilni, dosao dih da se nademo na kratko, ovako ne znam da te nadem, nisi dao nikakve informacije. je li ekskurzuja sa skolom ili na drugi nacin dolazis?
Za elisu je O.K.
Onda predvece probaj start zoljice, kada je vetar malo u zastoju.
Poz. T.E.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version