RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
F-22 Park Jet Zoljica
n3mke:
Ne mozes porediti dx6 i dx7, stanice su u totalno drugacijem rangu, sto se odnosi i na cenu. Dx6 ima par mana: po meni malo je ruzna, u nju idu standardne aa baterije (4 komada) koje traju jako malo..
ne pricam iz iskustva nego po onome sto sam cuo, a i video. Znaci dx7 je po meni odlicna stanica, imas heli mod, mod za avione, 7 kanala, sve moguce miksove... takodje i na dx6 moze helikopter ali ako hoces stanicu koja ce dugo da sluzi i nece skoro zastariti onda je to definitivno dx7
MEPHISTO:
Da li je prijemnik koji ide uz DX7 pogodan za ugradnju u zoljicu ili bi morao da se uzima neki drugi?
n3mke:
svi prijemnici koji idu uz stanicu zajedno su pogodni za zoljicu, i za sve druge modele :)
cakra:
ajd, kao sto red nalaze, da postavim koju slike zoljice mk2...
ovo je druga koju sam pravio i nisam se bas potrudio da bude lepa za oko...vazno je da leti odlicno i da se malo istreniram
sa njom...
zolja mk3 je u fazi izrade, nju cu da picnem...:)
setup...motor 400xt-hobby lobby, esc castle creations 10a, lipo 3s1200mA/8C...
ovo je slika posle jednog nezgodnog sudara sa drvetom...za cas posla je ko nova...
a ovo je nesto novo...to cu zasebno da predstavim...stirodur 3d, raspon od oko 700mm...
motor turnigy 2226 by n3mke... lipo 2s ili 3s videcemo...
fale mi servoi...:(
to bi bilo to...za sada
tibeteagle:
Cakra,
bravo za zoljicu, pogotovi što si sam radio model (:sok:) :)aplauz
Model ne leti dobro dok nije malo ogreban i krpljen.
Sledeći put naslikaj sudar sa drvetom i stavi na forum u RC drvo :hehe
3D stirodur modelčić je isto dobar. Lepo si savladao obradu stirodura. Od mene čista petica. Samo napred :superman:
Poz.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version