Stvarno jako lepo, sto mozda i nije tako dobro jer, ako se mnogo truda ulozi u lickanje i vrhunsku preciznost izrade, ako padne to vreme (ulozeni napor) se unistava. Znam, znam, stirodur je cudo (pretpostavljam.....).
Imam i jos jednu malu opasku koja na je na ovom setap_u bezveze, ali u sustini nije bezveze za ubuduce.
To je da si kontroler zalepio-pricvrstio sa pogresne strane (verovatno ponesen perfekcijom koja zraci iz citavog rada... pa ti je bilo sasvim logicno sa perfekcionisticke strane da zalepis onu ravnu stranu - da legne ko dupe na nosu).
E kao sto svi znamo sa te ravne strane kontrolera se nalazi hladnjak (to je hladnjak kontrolera), a proizvodjaci da se ne bi previse patili oko toga preko svega stavili termo buzir i time dosta otezali hladjenje, a onda mu jos samo fali da ga jos neko dobro ususka (kao nase bake koje su stavljale milje na radio i televizor - bas na rupe koje su sluzile za hladjenje....).
Jos jednom ponavljam na ovom modelu sa tim motorom, na taj nacin neces imati problema, ali generalno to nije dobar nacin.
Pozdrav, Petar