ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
Potreban savjet
Torik:
Pozdrav,
Prijatelj narucio i dobio ovaj model (RTF) http://www.torro-shop.de/product_info.php/info/p919_MESSERSCHMITT-ME-109-RC-4-Channel-RTR-AIRPLANE-FIGHTER-PLANE.html
Naravno nakon nekoliko dana malo neuspjesnih slijetanja motor je preminuo :) Posto smo i on i ja novi u ovome potreban je savjet za neki brushless set koji bi pogonio ovaj modelcic. Karakteristike su sljedece:
4-Kanal RC RTF Flugzeug Messerschmitt ME-109
Material EPS
370aTake Gearbox Motor
9g Micro Servos
4-Kanal Proportional-Funkfernbedienung
Spannweite ca. 890 mm
Länge ü.a. ca.720 mm
Tragflächeninhalt: 13,1qdm
Reichweite ca. 300 m
Fluggewicht ca. 450 g
Flugakku NI-MH 9,6V
Ladegerät
Werkzeug und Kleinteile, Ersatzpropeller
Neu und originalverpackt
Dakle šta sve od elektronike bi bilo potrebno da se pređe na brushless, i ako nije problem sa linkom gdje bi se to moglo nabaviti :)
Unaprijed hvala :)
Goran:
Za sve modele do 1kg težine preporuka je samo jedna.
Motor od 70 - 80 gr. kao što je Turnigy 3530-1100
Elisa 9x4.7 E
3S Lipo 1600mAh 25C
i naravno kontroler reda Turnigy Plush 25A (kao bolji izbor) ili neki SuperSimple 30A kao jeftiniji izbor.
Za linkove i sve ostalo protraži malo na forumu, o tome smo dosta pisali....
pozdrav Goran
Yu-men:
mmmm
Pitam se kako letis taj model sa stanicom kojoj je domet oko 300m ?
Sto se tice tvog pitanja, tu dosta zavisi i koliko para si spreman da potrosis na potrebnu opremu.
(<--) pozdrav
n3mke:
cisto sumnjam da se taj model uopste vidi na 300m....
Torik:
Hehe uvijek ima dvogled :_D :D narucen je setup kao sto je Goran predlozio :) Hvala Gorane.
A sljedeca stvar je neka bolja stanica :) Hvala na savjetima u moje i prijateljevo ime :)
P.S. Naruceno je sa hobbyking.com i poruceno je EMS-om, jel neko ima iskustva sa EMS, jel to stvarno piči za par dana?
Edit: Sorry provukao sam i ovo pitanje kojem i nije mjesto ovde ali da ne otvaram novu temu
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version