RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

Padinsko jedrenje...

(1/15) > >>

kole:
Padinsko jedrenje, modeli, tereni...

fenix:
Pravo mjesto za one koje intersuje padinsko jedrenj.Posto do sada nisam imao priliku da letim na ovaj nacin uskoro planiram da kupim neku jedrilicu ,naravno elektro varijanta od EPP koja je pogodna za padinsko jedrenje.Ovaj vid letenja pruza mogucnost da se leti na razlicitim mjestima i da se bude u vezi sa prirodom,a takvih mjesta u CG ima mnogo.Naravno ovo je pravo mjesto za one koji su vec ovako letjeli i za one koji ce tek da se oprobaju.Kao sto sam rekao za sada nemam adekvatan model ali zato se streba tehnika letenj,malo simulator ...
Evo i par fotki za pocetak.

Krstareci netom po mom misljenju jedan od interesantnijih modela za sami pocetak je Easy Glider elektro ili slope varijanta.Ako je neko letio ovu jedrilicu mogao bi da postavi par fotki i prenese neka iskustva.

Ziv:
Pozdrav Kole,

da li je snimak napravljen u Mississagi pored aerodroma. Ja sam tamo cesto leteo na padini okrenutoj na jug (prema jezeru). Kada se vratim u Kanadu, mozemo tu da letimo kada je vetar pogodan.  :)

Zivko.

kole:
Ma da, u Sentenial parku. Koliko sam ja skapirao vetar optimalno duva nekih 90% iz pravca juga ili zapada.

BTW, kada stizes?

Kole

kole:
Neki momenti sa danasnjeg letenja....

Sve je proslo dobro, s tim da je vetar duvao k'o besan.

Naravno, i Canadi su drva prozdrljiva, sta cete, JAVOROV LIST - made in Canada  ::)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version